Om os

Remark 360 er tilgængelig for dig, der vil fremvise alt fra en lagerbygning til et sommerhus.

Hvem er vi?

remark360

Remark360 er skabt med ambitionen om at gøre online marketing lettere og flottere for alle. Om du skal sælge et sommerhus, fremvise en lagerbygning eller overbevise kunder om at besøge din nye restaurant, så er vi klar med kameraet, der skyder #HeleVejenRundt. Og netop #HeleVejenRundt indfanger vores passion: Vi elsker at tage billeder af alle vinkler, i alle kroge og alle steder i landet, så vi kan omdanne det til en professionel virtuel tur, som ligger klar til interesserede, der kan få en smagsprøve på det, som tilbydes.

Virtual Tours

Kort fortalt er virtuelle ture flere billeder, der er syet sammen, så de danner en tredimensionel bid af en lokation. Brugere vil fra computere, telefoner eller lignende kunne bevæge sig rundt på stedet, kigge op og ned samt se fra flere vinkler – blot ved hjælp af computermusen eller swipes på telefonen.

360 grader foto af ringe efterskole
Drone

Udvikling

Vi er selvsagt meget glade for vores 360-kameraer, men vi prøver hele tiden at forbedre os. Derfor tilbyder vi også dronebilleder, som kan give en helt ny dimension til den virtuelle tur. Ydermere arbejder vi hele tiden i kulissen på at finde på flere udvidelser, som kan gøre den virtuelle oplevelse endnu bedre.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.